klik la sini ye..^^

Selasa, 21 Jun 2011

tolong saye~~!! T-T


Assalamualaikum wbt sume..
emmm,,sory r kalau mengganggu ketenteraman korang sume..
nak mntak tlong sikit laa..
ley kan??..
ley laaa,,,ley laaaa
**watmukacomel&matabersinarmintasimpati
T-T

nak tanye je..

1) knape stiap kali aku post entry,,msty hari n tarikh entry tu msty tarikh semalam??..
maksud aku,,
cam kalau aku post hari Isnin,,msty kat entry tu dye tlis ari Ahad..
nape yek??..memang ke??
ley setting ke??
sbab aku da cube setting yang kat Post Options tu,,
tp cam xde prubahan pon..
tlong yekk.. :(

2) camne nak wat banner/header segala bagai tu??
jeles la tgok korang punye yang cool n comey lote tu..hehe
tringin gak nak wat satu..hehe 
^____^

that's all la request aku stakat nie...
x mntak duit korang pon..
juz mntak nasihat n prtolongan yang jujur lagi ikhlas je.. :)
orang baru lagi..bnyak yang xtau.. 
T-T

kalau xnak xpe la..x pakse,,ok?.. :')
tlong sesama blogger kann..
ada balasan kebaikannye nnt..
INSYAALLAH
^___^

**tlong klik skali la Ads tu..i'll hit yours back.. ^__^**
-->entry nie dicarutkan pada 21/6/11,,jam 1.00a.m<--


7 comments:

Mohd Shukri Fadzillah berkata...

aaa.... lupe la pulak.. dulu ada kes macam ni... ce set time setting kat dashboard... ada kaitan rasanye


oh ya! saya dari sini ^_^

CikFF berkata...

p kt dashboard>>setting>>pilih tab 'formatting'... kt time zone, cari (GMT+08:00) KUALA LUMPUR ..SAVE~

harap dpt membantu :)

abie_panda berkata...

@shukri: thanx bro..surely will follow u..

@cikFF: whaaa..thanx very2 much..mmg sgt2 membantu..i'm gonna be ur new follower.. :D

Hans berkata...

rasa2nya mereka dah membantu kut
semua tu berkaitan setting waktu
:-)
pasal header blog tu design sendiri
kalau tak tahu design macam saya nih minta la tolong kawan2 design kan
:-)

Juvana Episod 9

abie_panda berkata...

@hans: ok...haha..sye x tau sgt sebenarnye..2 yg kepoh semacam tu..haha XD
btw,,thanx coz sudi singgah k.. :D

officially19 berkata...

try mintak tlg lynda designkan header tu...huhu...dia x prnh lg buatkan header utk lelaki..dia ckp dia nk try sekali...

abie_panda berkata...

@officially19: o0o..lynda?ade link dye x?hehe ;p

klik la Tukang Iklan.. :D